Inloggen

Dermatonics Natural Care voetverzorging


De Natural Care-reeks van Dermatonics is zorgvuldig samengesteld met wetenschappelijk bewezen ingrediënten die zeer effectief zijn bij het hydrateren van de huid en die een lange geschiedenis in de behandeling van gevoelige voethuid in het bijzonder hebben. Omdat deze ingrediënten hebben bewezen om aandoeningen zoals droge of gebarsten huid en jeuk effectief te kunnen behandelen kunnen Dermatonics Natural Care producten kunnen binnen enkele dagen een merkbaar verschil maken, waardoor uw huid mooi glad aanvoelt en volledig wordt hersteld

Natural Care Heel Balm


De Dermatonics Natural Care Heel Balm bevat Nieuw-Zeelandse Manuka Honing die hydrateert en vocht in je huid trekt, waardoor het ideaal is voor mensen met zeer droge voeten. We hebben veel getuigenissen van verrukte klanten die talloze andere producten zonder succes hebben geprobeerd, alleen om te ontdekken dat Dermatonics Heel Balm echt werkt.

Het absorbeert snel, met een aangename geur die zowel mannen als vrouwen aanspreekt, en die voor de meeste mensen op slechts 1 dag zichtbare resultaten oplevert.

Dit product is geschikt voor mensen met diabetes en is ook vegetarisch vriendelijk.

 

Natural Care Hard Skin Removing Balm


De Dermatonics Hard Skin Removing Balm is prachtig geparfumeerd met een aantrekkelijk aroma van de zoete bloesem en geeft een ontspannende verwenervaring en een effectieve behandeling. Vochtinbrengende karitéboter en hydraterende Zweedse haverlipiden werken samen om de lelijke harde huid zachtjes te verwijderen voor zachte en mooie voeten.

U ziet zichtbare resultaten in slechts 24 uur.

Geschikt voor veganisten, vegetariërs en mensen met diabetes.

 

Natural Care Ultra-Cool Foot Gel


De Dermatonics Natural Care Ultra-Cool Foot Gel bevat paardenkastanje, arnica, pepermunt en Nieuw-Zeelandse manukahoning om snel warme, vermoeide en tintelende voeten op te frissen en de voetgeur effectief te verminderen.

Het is geschikt voor mensen met diabetes en is ook vegetarisch vriendelijk.

 

Natural Care Soothing Foot Cream


De Dermatonics Natural Care Soothing Foot Cream kalmeert snel en verlicht de jeuk die kan worden veroorzaakt door aandoeningen zoals voetschimmel, diabetes, dermatitis of andere droge huidaandoeningen. Het verwijdert tegelijkertijd alle droge of harde huid en kan ook eenvoudig als vochtinbrengende crème worden gebruikt.

Deze voetcrème is samengesteld zonder parfum en bevat Finse colloïdale havermout en geeft merkbare resultaten in slechts 1 dag.

Geschikt voor mensen met diabetes, en ook vegetarisch vriendelijk.