Inloggen

PWA1XX1199

  • |
  • |
  • Productnummer: PWA1XX1199
Laag
Middel
Vast
Neig
Balance
Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn:


Uitgebreide omschrijving

De Score Medical Jumper zadelkrukken zijn naadloos gestoffeerd in Stamskin en speciaal ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen, poli’s, dokterspraktijken, podotherapiepraktijken, of werkplekken waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne. Naadloze bekleding heeft als pluspunt dat vuil zich niet kan ophopen in de naden en daarnaast is Stamskin is waterafstotend en bloed-, urine-, zweet- en schimmelbestendig en standaard leverbaar in 11 verschillende kleuren.


De Jumper heeft een breed anatomisch gevormd zadel dat het bekken kantelt en zorgt voor een ontspannen rughouding. De ergonomisch gevormde zadelzitting zorgt voor een juiste zithouding en leidt tot minder vermoeidheid. Naast de Jumper is er ook de Amazone met een smallere zit.


De Jumper is leverbaar in een uitvoering met een vaste zithoek (Vast), in een uitvoering met een verstelbare zithoek (Neig) waarmee de ideale zithouding kan worden gecreëerd en een Balance uitvoering met een actieve zithouding (Balance).


De Jumper is leverbaar met 3 verschillende gasveren voor verschillende werkhoogtes:

  Gasveer instelbaar tussen Voor werkbladhoogte
 Laag 49-63 cm 70-80 cm
 Middel 57-76 cm 80-90 cm
 Hoog 63-88 cm 90-100 cm
 

Optioneel is het mogelijk de modellen te voorzien van een voetbediening zodat de handen vrij gehouden worden vanwege steriele redenen.Informatie
Om uw bestelling volledig te kunnen afronden, dient u ingelogd te zijn. Bent u al klant? Inloggen

Algemene Informatie
Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet verder worden verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met het doel waarvoor ze zijn verkregen. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt nadat u hiervoor uw nadrukkelijke toestemming hebt gegeven.