Inloggen

Wie is Pododirect?

Een nieuwe naam voor een oude bekende! Maar met dezelfde passie voor podotherapie, dezelfde klantvriendelijkheid en service, met nog steeds die sterke innovatiedrang om zijn klanten optimaal te kunnen bedienen. Tom Weijer is Pododirect; Podotherapeut, Innovator, Productkenner, Adviseur en Klankbord, die je nog altijd gewoon mag bellen voor een brandende vraag, ook om vijf over zes!

Praktijkgedachte

Deze nieuwe webshop is gebouwd vanuit een praktijkgedachte,. We zijn immers zelf podotherapeut, dus kennen we het proces, de bestelgedachte, de wensen en de verwachte levertijden van onze klanten. Daar is de gehele webshop op afgestemd; bestelgemak en service.

Goed product voor een strakke prijs

Twintig jaar kennis en ervaring hebben ons geleerd dat we niet moeten gaan voor een mindere kwaliteit om de prijs laag te houden. Een ontevreden klant is uiteindelijk veel duurder voor iedereen! Vakkennis combineren met product- en marktkennis, dan krijg je een écht goed product voor een écht strakke prijs.

Vandaag besteld ...

Service is niet meer het begrip waar je veel ophef over maakt! Het is in de huidige digitale bestelwereld normaal dat wat je vandaag bestelt, ook vandaag verzonden word. Ook bij ons natuurlijk, het verschil met anderen zit hem in het geheel, verwoord in onze Missie en Visie:

Een kwaliteitsleverancier van materialen en gereedschappen voor de professionele podotherapiemarkt. Door het duidelijk profileren van het assortiment, intrinsiek ondersteund door jarenlange kennis, praktijkervaring, een innovatief DNA en een zeer gebruiksvriendelijke webshop, zijn we een ideale partner in de branche.

Onze visie

BETROUWBAARHEID! In kwaliteit, prijsstelling, levering en bereikbaarheid. Vooroplopend op het gebied van techniek, kennis en innovatieve ontwikkeling, willen we positie en imago verder uitbouwen en tevens een toegevoegde waarde zijn voor de ontwikkeling van ons vak.